Oplossingen op maat voor elke klant, in elke branche, in elke situatie!

ASEQ

ASEQ is een camera-installatiebedrijf gevestigd in Wilrijk, in de buurt van Antwerpen. Sinds 1992 zijn wij een waardevol en dynamisch bedrijf met activiteiten in de beveiligingssector. Zowel bij u thuis als op kantoor is het belangrijk om een goede beveiliging om u heen te hebben. Er is niets belangrijker dan jezelf veilig voelen.


Op maat aan-geboden oplossingen door ons camera-installatiebedrijf


Het doel van ons bedrijf is om oplossingen op maat aan te bieden voor in de beveiligingssector. Dit zijn oplossingen voor elke klant, in elke branche en in elke situatie. Dit kan enkel door onze conceptuele aanpak volgens de vier J’s. Deze aanpak gaat als volgt:

  • De juiste materialen
  • Voor de juiste toepassing
  • Op de juiste plaats
  • Op het juiste moment geplaatst


Alarminstallaties, beveiligingsmethode en toegangscontroles


Met behulp van verschillende alarminstallaties, beveiligingsmethodes, toegangscontroles en systemen bepaalt u zelf aan wie, wanneer en waar wel of geen toegang wordt verleend. Dit wordt gedaan met behulp van badges, irisscans of diverse codes. Op deze manier heeft u uw eigen veiligheid zelf in de hand en bepaalt u zelf hoe of wat. Wanneer ons camera-installatiebedrijf de beveiligingssystemen komt aansluiten, maken wij enkel en alleen gebruik van de meest betrouwbare en gebruiksvriendelijke producten en materialen. 


Vragen over onze beveiligingsmethodes? Neem direct contact met ons op!


Ons camera-installatiebedrijf verzorgt graag voor u verschillende soorten camerabewaking, toegangscontroles, diverse inbraakbeveiligingen en branddetectie. Hierbij wordt onder andere gebruikgemaakt van interne en externe sirenes, rook en brandmelders, zwaailichten, brandcentrales met controlepanelen voor de bediening en een overzicht van de verschillende zones. Heeft u meer vragen over ons camera-installatiebedrijf? Neem dan gerust contact op met ons bedrijf. Wij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen.  


Pijlers

Camerabewaking

Camerabewaking

Zowel bij u thuis als op kantoor kent professionele camerabeveiliging haar toepassingen. Denk maar aan diefstal, vandalisme, overval en inbraak.

Toegangscontrole

Toegangscontrole

Door middel een toegangscontrole systeem, bepaalt wie u, wanneer en waar juist wel of niet toegang wordt verleend. Door badge, irisscan of code.

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

ASEQ kiest voor de meest betrouwbare en gebruiksvriendelijke materialen: computergestuurde centrales voorzien van een telefoonmelder.

Branddetectie

Branddetectie

Interne en externe sirenes, rook en brandmelders, zwaailichten, brandcentrale met controlepaneel voor bediening en overzicht van verschillende zones.

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x