Alarminstallatie laten plaatsen

Gepersonaliseerde oplossingen
Vrijblijvende demo
Gebruiksvriendelijke systemen

Een alarminstallatie is in sommige landen en op sommige locaties verplicht om te laten plaatsen. Een alarminstallatie is een detectiesysteem dat een signaal afgeeft bij een vreemde gebeurtenis. Met behulp van de alarminstallatie wordt uzelf en uw omgeving tijdig op de hoogte gesteld wanneer er alarm wordt geslagen. Op deze manier krijgt iedereen de waarschuwing om zichzelf in veiligheid te brengen.


Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Neem contact op!


Wij staan voor u klaar om uw alarminstallatie te laten plaatsen

De meest voorkomende alarminstallatie die mensen laten plaatsen is een inbraaksysteembeveiliging. Daarnaast is een branddetectie ook een alarminstallatie die veel mensen laten plaatsen. Dit komt omdat dit de meest voorkomende gevaren zijn. Een alarminstallatie kan je zelf installeren of laten plaatsen door onze beveiligingsinstallateur van ASEQ in Wilrijk, in de buurt van Antwerpen. Wij staan als ervaren securitybedrijf graag voor u klaar.


Alarminstallatie aan de muur


De meest voorkomende beveiligingsinstallaties

Een van de meest populaire beveiligingsinstallaties zijn beveiligingscamera’s. Met behulp van dit systeem houdt u alles in de omgeving in de gaten en houdt u ongewenst bezoek op afstand. Daarnaast is het ook mogelijk om achteraf de beelden terug te kijken, mocht dit gewenst zijn. Voor een alarmsysteem kan er gekozen worden voor een bekabeld alarmsysteem of een draadloos alarmsysteem. Benieuwd met welke beveiligingsbedrijven wij samenwerken? Bekijk hiervoor onze supportpagina.


Alarminstallatie aan de muur met camera


Neem direct contact op voor uw eigen alarminstallatie

In België is het verplicht om een alarminstallatie te plaatsen op plekken waar dit nodig is. Wacht daarom niet langer en neem snel contact op voor het laten plaatsen van uw alarminstallatie. Wij zijn telefonisch te bereiken via het telefoonnummer +32 (0)3 226 87 82 of stuur een e-mail naar info@aseq.be. Krijgt u ons niet te pakken? Vul dan online het contactformulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op voor het beantwoorden van al uw vragen.


Wij staan voor u klaar om uw alarminstallatie te laten plaatsen

De meest voorkomende alarminstallatie die mensen laten plaatsen is een inbraaksysteembeveiliging. Daarnaast is een branddetectie ook een alarminstallatie die veel mensen laten plaatsen. Dit komt omdat dit de meest voorkomende gevaren zijn. Een alarminstallatie kan je zelf installeren of laten plaatsen door onze beveiligingsinstallateur van ASEQ in Wilrijk, in de buurt van Antwerpen. Wij staan graag voor u klaar.


star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x