camerabewaking

Camera's


Als u een bewakingscamera wilt laten plaatsen, dan zit u goed bij ASEQ uit Wilrijk. Voor het beveiligen van uw bedrijfspand of woning is het slim om camerabeveiliging te laten plaatsen door een ervaren installateur. Door camerabewaking te laten plaatsen, maakt u het inbrekers en ander ongewenst bezoek moeilijker om binnen te komen. Ook is het fijn dat, wanneer u de beveiliging met camera laat installeren, u vervolgens de beelden terug kunt kijken. Op die manier blijft uw omgeving zo veilig mogelijk. Bij ons staat er altijd een installateur voor u klaar om u te voorzien van camerabewaking. Wacht dus niet langer met het laten plaatsen van beveiligingscamera’s.

Een bewakingscamera laten plaatsen voor de veiligheid van uw omgeving

Voor de meest uiteenlopende toepassingen kunt u door ASEQ, specialist in camerabeveiliging, een geschikte bewakingscamera laten plaatsen door een ervaren installateur. Van overzichtscamera's tot discreet weggewerkte camera's; wij bieden het allemaal aan. De camerabewaking die u kunt laten plaatsen door onze installateur, is beschikbaar in verschillende uitvoeringen:

  • Box-camera's in behuizing
  • Dome-camera's
  • Pan-tilt/zoomcamera's met of zonder bijkomende infraroodverlichting voor nachtzicht
  • Discrete camera's

Door het brede aanbod aan producten is het mogelijk om iedereen te helpen met het laten plaatsen van beveiligingscamera’s. Ook is er op deze manier een mogelijkheid om zowel bij particuliere als zakelijke klanten een beveiliging met camera te installeren. Camerabewaking laten plaatsen door ons bedrijf uit Wilrijk doet u met een gerust hart. Laat ons gerust weten wanneer onze installateur uw camerabeveiliging mag komen plaatsen.


Digitale recorders verkrijgbaar in een 4-, 8- en 16-kanaaluitvoering

Voor het laten plaatsen van beveiligingscamera’s door ons installatiebedrijf, is het mogelijk om gebruik te maken van digitale recorders. De digitale recorders zijn verkrijgbaar in een 4-, 8- en 16-kanaaluitvoering. Onze installateur met kennis van camerabewaking vertelt u hier graag meer over. Een ander handig besturingssysteem dat vaak gebruikt wordt voor het installeren van beveiliging met een camera, is Linux Embedded. Deze bewakingscamera (digital recorder) die u kunt laten plaatsen, heeft een ingebouwde en verwisselbare HD, een back-up via cd en/of dvd, een usb en/of netwerkaansluiting en heeft een webserver voor het bekijken van de bewakingsbeelden via een webbrowser. Het is dan ook mogelijk om opnameaudio te installeren op de bewakingscamera die u kunt laten plaatsen. Verder is de bewakingscamera die u kunt laten plaatsen, uitgerust met MPEG4- en H264-compressie en een HDMI/VGA/analoge uitgang. De beveiligingscamera’s die u kunt laten plaatsen, zijn te bedienen met een afstandsbediening of muis.

Contacteer ons voor het laten plaatsen van beveiligingscamera’s

 Als u onze installateur aanstelt voor het plaatsen van camerabeveiliging, kunt u erop rekenen dat alles met de grootste zorg gebeurt. Heeft u vragen over het laten plaatsen van camerabewaking? Of wilt u misschien zelf een bewakingscamera laten plaatsen? Neem hiervoor gerust contact op met onze camerabewakingsinstallateur. Telefonisch bereikt u ons via het telefoonnummer +32 (0)3 226 87 82 of u stuurt een e-mail naar info@aseq.be. Daarnaast is het ook mogelijk om online ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan vervolgens zo snel mogelijk contact met u op en er komt een installateur bij u langs voor het plaatsen van de camerabewaking.star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x