Branddetectie

Laat branddetectie installeren, bijvoorbeeld in uw bedrijf, om uzelf en uw omgeving te waarschuwen in geval van brand. Hoe eerder de brand wordt gemeld, hoe minder schade er wordt opgelopen en hoe sneller iedereen in veiligheid is. Branddetectie is hiervoor de perfecte oplossing. Uiteraard kunt u hiervoor met een gerust hart terecht bij ASEQ uit Wilrijk.


Branddetectie van verschillende centrales installeren

Wij kunnen branddetectie installeren van verschillende centrales. Een van deze centrales is de analoge centrale. Deze centrale heeft vier lussen en 96 zone leds. De branddetectie die wij in uw bedrijf komen installeren, kan in een netwerk geplaatst worden en heeft bewaakte sirene-uitgangen. Het menu van de branddetectie dat wij komen installeren, is bestuurbaar via het touchscreen. De centrale heeft een automatische adressering (autoleerfunctie) en komt met een gratis configuratiesoftware. De analoge centrale is CPD/BOSEC-gekeurd.Een branddetectiecentrale met twee zones

Naast de analoge centrale is er ook de conventionele centrale die wij als branddetectie installeren in uw bedrijf. Deze branddetectie die wij komen installeren, is een centrale met twee zones. De conventionele centrale heeft twee sirene-uitgangen en is niet adresseerbaar. Net als de analoge centrale is de conventionele centrale ook CPD/BOSEC-gekeurd. Het team van ASEQ in Wilrijk helpt u graag bij het plaatsen van alarminstallaties.

Vraag meer informatie over branddetectie voor uw bedrijf

 Heeft u vragen over ons of over onze beveiligingssystemen? Wij voorzien u graag van alle antwoorden. Neem hiervoor telefonisch contact op met ons camera-installatiebedrijf door te bellen naar +32 (0)3 226 87 82, of stuur een e-mail naar info@aseq.be. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van branddetectie voor uw bedrijf.


star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x