Toegangscontrole

Wanneer u een eigen alarmsysteem heeft geïnstalleerd, is het mogelijk dat onze installateur bij uw bedrijf langskomt voor het controleren van de toegangscontrole. Naast de toegangscontrole controleert de installateur ook, indien nodig, de vingerprintlezers van uw bedrijf. Bij het laten plaatsen van een toegangscontrolesysteem beveiligt u op een veilige manier uw woning of bedrijfspand. U schakelt ASEQ uit Wilrijk dus met een gerust hart in.

Laat de installateur uw beveiliging met toegangscontrole plaatsen

Voor het laten plaatsen van een toegangscontrolesysteem heeft u keuze uit verschillende installaties. Een van de systemen die de installateur komt installeren voor de toegangscontrole is het autonome systeem. Deze toegangscontrole, die u in uw bedrijf kunt laten installeren door de installateur, is een autonome controle-unit voor één deur. Het systeem heeft 10.000 kaarten of 50 klavier codes. Het toegangscontrolesysteem dat u kunt laten plaatsen, functioneert met de Paxton-lezers en -klavieren. De programmatie van het systeem dat de installateur komt monteren, gaat via programmeertags en vingerprintlezers.Alarmsystemen met toegangscontrole

Een ander alarmsysteem met een toegangscontrole dat u kunt laten installeren in uw bedrijf, is het Paxtonsysteem. Dit alarmsysteem met een toegangscontrole die u kunt laten installeren, heeft één tot 1056 toegangspunten. Daarnaast heeft het systeem 10.000 gebruikers. Het toegangscontrolesysteem dat u kunt laten plaatsen is geheel bedienbaar via een smartphone en/of een tablet.


Alarminstallaties met vingerprintlezers

Een ander alarmsysteem dat de installateur kan komen installeren, is een alarminstallatie met vingerprintlezers. De vingerprintlezer heeft 200 gebruikers en 400 templates. Het systeem met de vingerprintlezers, dat de installateur komt monteren, kan geactiveerd worden met enkel een vingerprint, een PIN of een vingerprint en PIN samen. De alarminstallatie is met ingebouwde relais of via Secure-IO interface. U kunt dit beveiligingssysteem met camera (of zonder) zowel binnen als buiten ophangen.


Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op!

Heeft u vragen over onze alarmsystemen of het toegangscontrolesysteem dat u kunt laten plaatsen? Of bent u benieuwd geworden naar het volledige aanbod dat wij als beveiligingsexpert aanbieden, zoals bijvoorbeeld ons branddetectiesysteem? Neem hiervoor direct contact op met ons bedrijf uit Wilrijk door te bellen naar +32 (0)3 226 87 82 of stuur een e-mail naar info@aseq.be. Neemt u liever op een andere manier contact met ons op? Vul hiervoor online dan het contactformulier in. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op en vertellen u alles over toegangscontrole voor uw bedrijf. Benieuwd met welke beveiligingsbedrijven wij samenwerken? Bekijk hiervoor onze supportpagina.


star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x