Inbraakbeveiliging

Installateur voor inbraakbeveiliging

Onze installateur van ASEQ uit Wilrijk komt graag langs bij uw bedrijf voor het installeren van uw inbraakbeveiliging. De installateur controleert ook direct uw inbraaksirenes en de inbraakdetectoren. Heeft u zelf al uw inbraakalarmsystemen opgehangen, maar heeft u twijfels of dit wel goed is gegaan? Ook hiervoor komen wij graag bij u langs voor het controleren hiervan. Als u uw bedrijf van de beste inbraakbeveiliging wilt voorzien, zijn wij uw ideale partner.

Laat onze installateur inbraakbeveiliging installeren in bijvoorbeeld uw bedrijf

Onze installateur kan voor u diverse inbraaksirenes en inbraakdetectoren installeren om de inbraakbeveiliging in uw woning of uw bedrijf op te schalen. Een van deze systemen is de bekabelde centrale. Dit systeem heeft 16 programmeerbare zones, met mogelijkheden om uit te breiden tot 1056 zones. Het systeem beschikt over tot wel 300 gebruikerscodes en heeft meerdere partities. De alarminstallatie heeft een ingebouwde telefoonkiezer en een modem die uploaden en downloaden mogelijk maakt. Ook heeft het systeem een aansluiting op de meldkamer, waardoor alarmeringen direct binnenkomen. Het alarm is bestuurbaar met een afstandsbediening of via een smartphone of tablet. De installatie heeft een geheugen voor minimaal 250 gebeurtenissen en kan bediend worden met een toegangscontrole.


Beveilig uw pand met inbraakdetectoren

Een andere inbraakbeveiliging die de installateur kan komen monteren in uw bedrijf, naast de inbraaksirenes, zijn inbraakdetectoren. Voor de detectoren is het zeer belangrijk dat de juiste detectoren voor de juiste toepassing gebruikt worden. Hiervoor biedt ons bedrijf u een ruime keuze in detectoren: infrarood, dubbeldetectoren en dubbele detectie met anti-mask. Daarnaast bieden wij ook een ruim aanbod aan magneetcontacten aan: inbouwcontacten, opbouwcontacten en poortcontacten. Ook beschikken wij over verschillende brandalarmsystemen die de installateur, naast een inbraakbeveiliging, in uw bedrijf kan installeren.


Neem contact met ons op en laat inbraakbeveiliging installeren

Naast de inbraaksirenes en de inbraakdetectoren is er ook de draadloze inbraakbeveiliging die de installateur bij u kan komen monteren. Dit is een eenvoudige en snelle installatie die beschikt over 200 zones en 100 gebruikerscodes. Het systeem werkt op lithium batterijen met een gemiddelde levensduur van twee jaar. De alarmmeldingen gaan via de meldkamer of via de telefoon. Het systeem beschikt over verschillende partities. Heeft u vragen over een van onze systemen? Of wilt u een afspraak maken voor het plaatsen van inbraakbeveiliging in uw bedrijf door een ervaren installateur? Hiervoor neemt u contact op met ons bedrijf uit Wilrijk door een e-mail te sturen naar info@aseq.be of door te bellen naar +32 (0)3 226 87 82. Daarnaast is het ook mogelijk om online ons contactformulier in te vullen.


star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x