Installateur buitenalarm

Gepersonaliseerde oplossingen
Vrijblijvende demo
Gebruiksvriendelijke systemen

Een installateur van ASEQ uit Wilrijk komt graag bij u langs voor het installeren van uw buitenalarm. De naam zegt eigenlijk al voldoende. Een buitenalarm is een alarminstallatie die u buiten ophangt. Vanuit de centrale unit kan er alarm geslagen worden dat vervolgens ook buiten te horen is. Op deze manier vergroot u de kans om ongewenst bezoek op afstand te houden.


Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Neem contact op!


De juiste installateur voor uw buitenalarm

Als u een buitenalarm wilt laten plaatsen, is het, voordat de installateur langskomt, verstandig om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Buitenalarmen komen namelijk, net zoals binnenalarmen, in verschillen soorten en maten. Zo kan onze installateur een buitenalarm ophangen met een sirene die een hoog continue geluid laat horen. Een ander voorbeeld van een buitenalarm is een alarmsysteem met een sirene met tussenpozen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en helpen u de juiste keuze te maken.


Alarminstallatie aan de muur


De juiste plek voor uw buitenalarm

Voordat de installateur het buitenalarm komt plaatsen, moet u eerst een goede plek uitzoeken voor het alarm. Sommige mensen vinden het fijn wanneer de beveiliging goed in het zicht hangt en wanneer deze toegankelijk is met een toegangscontrole. Op deze manier schrikt het ongewenst bezoek sneller af. Andere mensen hebben liever dat de beveiliging van het bedrijfspand bijna niet te zien is. Daarnaast is het ook belangrijk dat er rekening gehouden wordt met de afstand en eventuele stoorzenders.


Alarminstallatie aan de muur met camera


Stel ons al uw vragen over onze alarmsystemen

Wilt u genieten van de voordelen die een buitenalarm en onze andere beveiligingsproducten met zich meebrengen? Bespreek snel uw wensen met ons en dan komt onze installateur langs om uw buitenalarm te installeren. Neem hiervoor contact op met ons bedrijf uit Wilrijk door een e-mail te sturen naar info@aseq.be, door te bellen naar +32 (0)3 226 87 82 of door het contactformulier in te vullen.star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x