Installateur buitenalarm

Gepersonaliseerde oplossingen
Vrijblijvende demo
Gebruiksvriendelijke systemen

Onze installateur van ASEQ in Wilrijk, in de buurt van Antwerpen, komt graag bij u langs voor het installeren van uw buitenalarm. De naam zegt eigenlijk al voldoende. Een buitenalarm is een alarminstallatie die u buiten ophangt. Vanuit de centrale unit kan er een alarm afgegeven worden dat vervolgens ook buiten te horen is. Op deze manier vergroot u de kans om ongewenst bezoek op afstand te houden.


Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Neem contact op!


De juiste installateur voor uw buitenalarm

Voordat de installateur uw buitenalarm komt installeren, is het verstandig om eerst te kijken naar de verschillende mogelijkheden. Buitenalarmen komen namelijk, net als binnenalarmen, in verschillen soorten en maten. Zo kan onze installateur een buitenalarm ophangen met een sirene die een hoge continue geluid laat horen. Een ander voorbeeld van een buitenalarm dat de installateur kan installeren, is een alarmsysteem met een sirene met tussenpozen.


Alarminstallatie aan de muur


De juiste plek voor uw buitenalarm

Voordat de installateur het buitenalarm komt bevestigen, is het eerst noodzakelijk om te zoeken naar de juiste plek. Sommige mensen vinden het fijn wanneer de beveiliging goed in het zicht hangt en wanneer deze toegankelijk is met een toegangscontrole. Op deze manier schrikt het ongewenst bezoek sneller af en trekken ze zich sneller terug. Andere mensen vinden het prettig wanneer de beveiliging van het bedrijfspand bijna niet te zien is. Daarnaast is het ook belangrijk dat er rekening gehouden wordt met de afstand en eventuele stoorzenders.


Alarminstallatie aan de muur met camera


Vragen over onze alarmsystemen? Bel nu!

Zowel een binnen- als een buitenalarm brengt vele voordelen met zich mee, net als onze andere beveiligingsproducten. Bespreek snel met ons uw wensen en wij komen het graag bij u installeren. Neem hiervoor contact op met ons bedrijf door een mail te sturen naar info@aseq.be of vul online ons contactformulier in. Liever telefonisch contact opnemen? Dat mag ook! Hiervoor zijn wij te bereiken op het telefoonnummer +32 (0)3 226 87 82.star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x