Camerabewaking

aseq camerabewaking Zowel bij u thuis als op kantoor kent professionele camerabeveiliging haar toepassingen. Denk maar aan diefstal (intern ‘extern), vandalisme, klantendiscussies, overval en inbraak. Zorg daarom voor een veilig en eerlijk gevoel en sluit onnodige discussies uit.

Toegangscontrole

aseq toegangscontrole Toegangscontrole is het bepalen van wie, wanneer en waar juist wel of niet toegang heeft. De controle kan gebeuren door personen of door middel van een toegangscontrolesysteem. Het begin van een goede beveiligingsstructuur.

Inbraakbeveiliging

aseq inbraakbeveiliging ASEQ kiest voor de meest betrouwbare en gebruiksvriendelijke materialen: computergestuurde centrales voorzien van een telefoonmelder (uitgerust met een aansluiting naar een meldkamer). De centrale is zodanig bedrijfszeker dat valse alarmen zo goed als uitgesloten zijn. ASEQ biedt ook alarmsystemen zonder telefoonaansluiting. Via de ingebouwde GSM melder, kunnen tot 16 verschillende sms berichten worden verstuurd.

Branddetectie

aseq branddetectie Interne en externe sirenes, rook en brandmelders, zwaailichten, brandcentrale met controlepaneel voor bediening en overzicht van verschillende zones.

21/23-10-2016

Pharmanology, Brussel

In oktober 2016 vindt de 17e editie van de Farmabeurs plaats. Al meer dan dertig jaar lang is de Farmabeurs de tweejaarlijkse afspraak bij een grote groep apothekers, assistenten en andere belangstellenden uit de farmaceutische sector.
Link: http://www.farmabeurs.be

20/24-11-2016

Horecabeurs, Gent

Horeca Expo is al 27 jaar het jaarlijkse trefpunt waar meer dan 50.000 professionele bezoekers zaken doen met meer dan 650 bedrijven. Met een kwalitatief, innovatief en authentiek totaalaanbod staat de top binnen elk segment in de spots.
Link: http://www.horecaexpo.be